Műsorvezetőt keres a Viva Tv

2010.06.24. 12:03 Giana

 Ki ne szeretne egy zene csatornán szerepelni, ahol több százezren ismerhetik meg, találkozhat a zenei világ népével? Van, aki nem, de mégis sokan igen.

 

Többek között ezért is: meghosszabbították a Viva műsorvezetői jelentkezést Július 5.-ig.

Még Neked is esélyed van!

 

A jelentkezések motiváció széles körűek:

  • Médiában való szereplés
  • Kihívások keresése
  • Anyagi előrébbjutás

És a sok mellékes, de azt gondolom, hogy ez a három motivál mindenkit, köztük engem is. Balgaság lenne bármi mást állítani.

 

Színészek, profik és amatőrök egy kalapba gyűltek és már csak a Viva stábján múlik, hogy kit húznak ki belőle.

 

A bemutatkozó két perces videók között vannak egyszerű fényképezőgéppel készült, vagy mobillal készült felvételek, de fellelhetünk néhány komoly kamerás mutatványt is. A lelkes jelentkezők pedig mesélnek. Történeteket az életükről, erősségeket, tapasztalatot osztanak meg velünk és akarva vagy akaratlanul feltárják előttünk önmagukat. Az izgatottságot nem lehet elrejteni és nem is kell, hiszen a személyiségnek igenis át kell sugároznia azon a két percen, ami rendelkezésre áll!

 

Sokan készítettek saját műsort, akár önmagukkal készítettek interjút. Nem csak a nemek aránya, de a kreatív ötletek aránya is erősen billentgeti a mércét. A többségnek sikerült a 2 percen belül maradni, azonban akadtak páran, akik úgy érezték a 2 perc nem elegendő, hogy megvillantsák tudásukat. Vajon a hosszabb idő, több esélyt jelent, vagy ismét igaz a mondás, hogy a kevesebb néha több?

 

Volt, aki énekelt, volt aki szövegelt, a zene szinte állandó kiegészítő lett, bár ez egy zenei csatornán nem is meglepő.

 

Jó mókának tűnik, de vajon a műsorvezetésnek a napi fáradságaira is fel vannak készülve a lelkes újoncok? A profik biztosan tudják, milyen az, amikor minden nap, újra és újra tenni kell dolgodat, de vajon az ifjú titánok között ki bírja legtovább? Erre a kérdésre, biztosan választ kapunk még a végső döntés előtt!

 

Eme cikk megírásig több mint 300 videót töltöttek fel a lelkes jelentkezőt. Vajon mikor derül ki, hogy kik kerülnek be a még szűkebb kalapba és végül vajon ki lesz az a szerencsés, aki erősítheti a Viva műsorvezetőinek csapatát?

 

Nézd meg a videóm, készítsd el a tiedet és lépjünk együtt a kihívás elé! Gia for Viva

 

Kíváncsi vagy melyik videónak mi az erőssége? Meghallgatnál egy őszinte véleményt? 5-ös csokorba szedve, minden videóról olvashatsz Július 1.-től a www.fezlergeorgina.blogspot.com oldalain!

 

Viva la Viva!

 

Te se hagyd ki!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://modellkarrier.blog.hu/api/trackback/id/tr132106192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása