A forrás

2009.10.04. 21:06 Giana

Hol is kezdhetnénk el. Két különböző személy vagyunk. Két agilis és kitartó személy. Sziszi magas, vékony és inkább realista, míg én a 164 cm-re és művészi hajlamaimmal inkább az álmodozók sorát erősítem. Az első dolgunk az volt, hogy meg is nézzük mi az, amit meg kell tanulnunk. Mi az, amiben erősíteni kell egymást és önmagunkat. Nincs mese. Sziszinek fel kell némi súlyt, izmot szednie. Nekem pedig le kell adnom azokat a kis zsírpárnácskákat, amiket oly régóta őrizgetek a hidegebb napokra. Szóba került itt minden, járás, smink, tartás, szemöldök és egyéb kiegészítők.

 

Forrás:

Honnan merítjük az ihletet, ötleteket, tanulni valót.

  1. Önmagunkból. Igyekszünk nyitott szemmel járni. Mindketten jártunk már ügynökségnél. Végeztünk tréningeket, tanfolyamokat. Tisztában vagyunk vele, hogy mik az elvárások és ezeknek nem könnyű megfelelni. De ezek olyan „akadályok”, falak, amiket meg kell másznunk, és amik előttünk vannak. Ismerjük önmagunkat és ezért az első forrás mi magunk vagyunk.
  2. ANTM Sokaknak ismerős lehet Tyra Banks neve és az ő műsora, ami idén elérte a 13 évadot. Nos, úgy gondoljuk a showban rengeteg olyan elleshető feladat és tanács van, amit alkalmazhatunk.
  3. Az élet. Az élet a legnagyobb tanító mester, és így az első ponthoz csatlakozva, azt gondoljuk, hogy ha figyeljük a divatlapokat, az online aktivitásokat és a reakciókat, akkor az élet utat mutat nekünk. Megmutatja az irányt. Nekünk nincs más dolgunk, mint elfogadni és menni a megfelelő irányba.
  4. Visszajelzések. Itt léptek ki be a képbe! Szeretnénk minél több kritikát kapni. Nem dicséretről vagy esztelen szidalmazásról beszélünk. Nyitottak vagyunk a pozitív és negatív kritikára, mert ebben a szakmába első sorban vásárlót, azaz a közönséget kell kielégíteni, és nekünk ti vagytok a közönség! Jöhetnek a kommentek!

 

Portfólió

A szakmába belépni portfólió nélkül nincs sok értelme, így hát elhatároztuk, hogy ezen a héten megtesszük az első lépést a portfólió felé. Kinéztünk egy megfelelő napot és időpontot, összeszedtük, amink van és nekiláttunk.

 

Mivel egyikünk sem ápol túl mély kapcsolatot jelenleg a kamerákkal, így egy tesztfotózást csináltunk szerdán. Ennek eredményeit a következő bejegyzésben tekinthetitek meg.

 

Majd végül a hétvégén belevetettük magunkat a komolyabb munkába és elkészültek az első képek. Ezeket hamarosan itt láthatjátok, valamint a videót mely ezen a héten készült. Összefoglalót a munkáról, amibe belekezdtünk.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: kezdet

A bejegyzés trackback címe:

https://modellkarrier.blog.hu/api/trackback/id/tr851427690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása