November

2009.11.23. 10:29 Giana

5-6-7. hét

 

 Gina

Nos mivel eléggé rossz napló íróknak bizonyulunk, semmiképpen nem tűnünk el!

Mi is történt az elmúlt hetekben.

Voltunk egy divatbemutatón, ahol megcsodálhattuk az F&F 2010-es tavaszi kollekcióját!

Én ennek hatására már most nagyon várom a 2010 tavaszát! Gyönyörű fürdőruhák, sejtelmes hullámok, kényelmes anyagok, és nagyszerű színek! Tömören így tudnám jellemezni az új kollekciót! Amatőrként és vásárlóként örömmel keresem majd az F&F új ruhakölteményeit!

Számomra oly kedves színek: fehér, kék, piros, pasztellszínek, nyolcvanak éveket időző hosszú ruhák, matrózos csíkok. Mind a férfiak, mind a nők megtalálják a számításukat, kedvező áron! Nagyon tetszett a koreográfia. Egy divatbemutató viszonylag rövid (40 perc környéke) ami alatt több száz ruhát kell bemutatni. Szemfülesnek kell lenni, és igazán meghatározó, hogy mi ragadja meg a fantáziád! Élőben először láttam divatbemutatót, de remeknek tartom a színpadi effekteket, és a koreográfia is megkönnyítette a figyelhetőséget! Élvezetes program volt!

 

Tesztfotózás és portfólió

Továbbra is meg vagyunk rekedve a fotó kérdésénél. Elkísértem Sziszit és ügynökséghez, ahol röpke másfél két óra alatt kézült 200-300 kép, melyből aztán ki lehetett választani, melyek is kerüljenek az ügynökség honlapjára! Itt újabb döbbenet ért. Ki gondolná, hogy összesen két saját magunk által hozott ruhában is ilyen jól tud mutatni az embert. Hiába na, kell a profi fotós és a stúdió körülmények! Élvezetes volt, főként mert úgymond a kísérőkkel is kedvesen bántak! Ha én komolyan belekezdek a modell „karrierbe”, biztosan meglátogatom ezt az ügynökséget! Továbbá, hamarosan adunk egy rövid tájékoztatást arról, eddig mit is tapasztaltunk, milyen a jó portfólió, hogyan készülj rá, stb. Ez mindenki számára hasznos lehet!

 

A saját fotózásokkal sajnos besültünk, mert valahogy az időpont nem jön össze. Hiába, az embernek több élete van és néha igazán nehéz összeegyeztetni ezeket! Minden esetre, mi itt vagyunk, mi haladunk, és célba érünk!

 

Sziszi

Sziasztok!

Bocs a késésért, de nagyon nehéz minden héten leülni és visszanézni. Számomra könnyebb a dolog, ha sok eseményt mesélhetek egyszerre.

Szóval a divatbemutató nekem is nagyon tetszett, érdekes volt végre élőben is látni egyet és nem csak a tv-ben vagy a youtube-on. Nagyon profin össze volt szervezve, még a hostesseket is külföldről hozták magukkal.

A tesztfotózást nagyon élveztem az ügynökségen, jó volt profi körülmények között dolgozni. Rájöttem többek között arra is, hogy általában a legkényelmetlenebb pózok néznek ki a legjobban.

Ezen kívül elkezdtem egy modell tanfolyamot, ami nagyon hasznos és jó, viszont elég fárasztó. Nagyon sok gyakorlással és kitartással jár a dolog, de nem lehet feladni. J

Mindeközben beválogattak az első munkámra, ami egy hajshow. Persze az élet furcsa fintora, hogy sajnos nem tudok rá elmenni, mert pont aznap lesz az első munkanapom egy cégnél. Hát ez van…

 

Továbbra is köszi a drukkolást mindenkinek!

 

Szólj hozzá!

Címkék: napló

A bejegyzés trackback címe:

https://modellkarrier.blog.hu/api/trackback/id/tr761545609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása