3. és 4. hét

2009.10.28. 14:27 Giana

Mi történt az elmúlt két hétben?

Sziszi naplója:

"Regisztrációk, várakozás, torna, pozitív gondolatok. Ez jellemzi az elmúlt két hetet.

A regisztrációk nagyjából ugyanolyanok, csak a helyszín változik és az emberek. Persze mindenhol megállapítják, hogy profi portfólió szükséges, és mindenhol elmondják, hogy nekem miért jó, ha nálunk csináltatom meg a képeket. Szóval figyelni kell és nagyon átgondolni, hogy hol érdemes igent mondani.  A kizárólagos szerződések már nem jellemzőek, ezért a portfólió készítésért megy a harc.

A várakozás nem a legkellemesebb időtöltés, de kell, hogy át tudjak gondolni mindent és mivel nem kezdődik minden azonnal, azért kénytelen vagyok várni. A modell tanfolyamom november elején fog elkezdődni, addig pedig portfóliót sem csináltatok. Előbb tanulok, aztán vetem bele magam a dologba.

Tehát addig pihi. Illetve pihi tornával fűszerezve. Mert persze a tornázást nem hagytam abba, sőt egyre jobban megy. És pont ezért könnyű megtartani a pozitív gondolatokat, amelyek számomra elengedhetetlenül fontosak. :)

GO, GO, GO!"

 

Gina naplója

"Az elmúlt két hétben rengeteg dolog történt. A súlycsökkenéssel haladok, jót tesz a egészséges étkezés, bár mozogni alig volt erőm, mert többségében másfél hétig beteg voltam. Lázasan meg nem ugrál az ember.  Munkám is akad, bár továbbra is rengeteg állásinterjúra járok el. Voltam pár Castingon is, egyelőre sikertelenül, de a nagy számok törvényében bízva, tudjátok: a remény hal meg utoljára!

 Ezen a héten ismét fotózásra kerül a sor, immár nem nekem kell majd fotóznom, amiért nagyon is érdekel, hogy milyen eredményeket érünk el. Hát, most sokkal többet nem tudok írni. Sajnos elég sok minden a napló írás rovására ment. De igyekszem majd bepótolni és az ezzel kapcsolatos fejleményeket megosztani veletek. Addig is mindenkivel az erő legyen!  

Ui.: Hamarosan összeírjuk, milyen a tuti portfólió! Úgy látjuk, ez a legfontosabb mielőtt bárki belekezdene a modell karrierbe!"

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: napló

A bejegyzés trackback címe:

https://modellkarrier.blog.hu/api/trackback/id/tr261481489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása