ANTM - Hogyan legyél top modell

2010.03.25. 08:15 Giana

Akiben valaha felmerült a modellkedés vágya, az biztosan ismeri Tyre Banks neve és az általa vezetett műsor Amerika következő topmodellje.

Végig megyünk a sok-sok epizódon, eltanulva belőlük azt, amire nekünk szükségünk lehet! Rengeteg tanulnivaló van ebben a sorozatban! Olyan dolgok, amiket nem csak a modellszakmában, de a hétköznapi életben is hasznosíthatsz!

Azoknak akik nem ismerik a sorozatot, íme egy rövid ismertető. Minden évad 9-13 evizódból áll. Több száz jelentkezőből 10-14 lányt választanak ki. Minden részben egy lányt kiszavaz a szakmai zsűri, teljesítményük, fejlődésük alapján. Vannak makeoverek ( átalakítások), kihívások, és nemzetközi utazások, ahol már a szakmai világ krémjébe is belekóstolhatnak a lányok.

Kellemes szórakozást és sok hasznos tanácsot és trükköt kívánunk az ANTM részeihez!

Szólj hozzá!

Címkék: topmodell

A bejegyzés trackback címe:

https://modellkarrier.blog.hu/api/trackback/id/tr41866939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása