Méregtelenítés (1)

2010.03.04. 17:23 Giana

Méregtelenítés

A neten millió és egy cikk szól erről a témáról, szakértők adják a jobbnál jobb tanácsokat. Mi nem szeretnénk mást, csak ismételni, valamint saját szavainkkal megfogalmazni eme esemény nagyszerűségét és fontosságát!

Ha erre jársz nagy a valószínűsége, hogy vonz a modellszakma. Nos, ezen a pályán az egészség és a szépség kiemelkedő fontosságú.

A tavasz a megújulás évszaka! Kívül-belül újjá válhatunk, de ezért, mint mindenért az életben tennünk kell!

Ugyanakkor fontos felhívnunk a figyelmet arra, hogy semmit sem szabad túlzásba vinni. A mai média által kreált agyakban, sokszor téves kép alakul ki a szépségről, az egészséges alkatról, bár ezt sokszor nem vesszük észre. Legyen a jelszó innentől: HARMÓNIA. Mely, nem csontokat és bőrt takar, hanem izmot, egészséges, karcsú (nem vékony) erős testet, egészséges önbizalmat és rugalmas személyiséget takar!

 

Miből is áll a méregtelenítés mit is jelent?

Természetesen nem csak tavasszal lehet / ajánlott méregteleníteni, hanem az év bármely szakaszában. Mégis mivel egyre több ruha kerül le, sajnos a méregtelenítést összekapcsoltuk a fogyókúrával. Nos, tapasztalatból mondom, hogy nem érdemes így gondolni sem egyikre-sem másikra. A méregtelenítést, ne súlycsökkentés céljából végezd! És egy fogyókúra vagy diéta, sem mondható éppen méregtelenítőnek.

 

A méregtelenítés célja, a frissítés és a fölös/káros anyagok kiűzése a szervezetből. Ma már millió és egy hely és mód áll rendelkezésünkre, ahol vigyáznak ránk és „durvább” erősebb behatások is érik a szervezetet. Sokan talán vitatkoznának velem, de úgy gondolom, nincs szükség ezekre a drasztikus beavatkozásokra. 4 nap egy hotelban, beöntések stb. Én ehelyett két hetet szentelek az életemből eme nagyszerű programra. A szervezet folyamatosan gyártja az új sejteket, és folyamatosan szabadul meg a káros anyagoktól. Félre értés ne essen, vannak hatékony és gyors módszerek. Ez kb olyan, mint amikor kifested a szobát, ha más csinálja gyors és hatékony, ha Te csinálod, akkor jobban értékeled és talán később lesz szükség új festésre. (Végleges megoldás nincs, de az eredményt a reformélet és egészséges élettel természetes elérhető.)

 

Van, aki böjtöl és ezt nevezi méregtelenítésnek. Megtagad bizonyos dolgokat, csak vizet iszik és lesi a mérleget. Nos, 1 ez se nem fogyókúra, se nem méregtelenítés. A böjtnek is megvan a maga rendeltetése, de ne keverjük a méregtelenítéssel!

Mitől érdemes megszabadulni, mi rakódik le?

  • Többlet zsír, mondom TÖBBLET
  • Cukor, fehérje (alkohol, túl sok fehérje bevitel, mely súlyban mutatja magát)
  • Salakanyag
  • Kátrány (Cigaretta)

Mit kapunk egy sikeres, hatékony és VALÓDI méregtelenítéstől?

Egészségesebb szervezetet, tisztább bőrt, akaraterőt, magabiztosságot, új energiát, tisztább szemeket!

Ez tuti! Némi súlyt is leadhatsz, de még egyszer megemlíteném, ha ez a cél, akkor sem a méregtelenítés, sem a fogyókúra nem sikerül. Ez pedig csalódással jár, amitől vesztesz az energiádból, enni fogsz, örömforrást keresel, mely plusz kilókkal és fölösleges salakkal terhel és bumm, nem haladtál semmit előre!

 

A méregtelenítésre időt, energiát és pénzt kell fordítani. Na, nem több 10 000 forintot. Az olcsó és praktikus megoldások híveként, hamarosan folytatjuk a méregtelenítés lépéseinek megtárgyalását!

 

Szólj hozzá!

Címkék: méregtelenítés test és szellem

A bejegyzés trackback címe:

https://modellkarrier.blog.hu/api/trackback/id/tr641809149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása