Állj meg a lábadon!

2010.03.24. 15:58 Giana

Álló pózok

 

1. póz

Kifejezetten ajánlott mindenkinek. Mégis, akik kerekebb hassal rendelkeznek, ajánlatos jól behúzniuk a hasukat. Ne feledjük, hogy amikor behúzzuk a hasunk, legtöbben felhúzzuk, a válunk. Nem szabad, mert így egyértelművé válik a „csalás”. Lazítsuk el a nyakunk, a vállunk, enyhén szétnyithatjuk az ajkunk! A képen látottnál kissé feljebb helyezzük a magunk előtt átvetett kart, hogy enyhén be legyen hajlítva. Figyeljünk az ujjakra. Tipp: ne legyenek feszesen, de álljanak szét!

 

2. póz

Egyszerű, kicsit gyermekes, komoly érett nőknek nem igazán ajánlott. A csípőt toljuk ki rendesen, ha mégis emellett döntenénk. Mosolyogjunk, egy kicsit a bal vállunkat húzzuk hátra. Én személy szerint a fejemet is megdönteném. Kiengedett hajjal kifejezetten érdekes eredményt kaphatunk. Nagyszerű alap a high fashion képek pózaihoz.

 

3. póz

Kifejezetten ártatlan póz. Érdemes ezen a pózon megtanulni mi a különbség a görbe tartás és az egyenes tartás között. Ha a képen látható lány, jobban kihúzza magát, teljesen más a hatás. A jobb lábbal, se cipőben, se mezítláb ne csináljuk a képen látható „izét”! Szép tegyük le a lábujjunkat és feszítsük meg a vádlit. Természetesen ez a szandálokra és magas sarkúakra nem vonatkozik, ott elég, ha az egyik lábunkat, (mondjuk, amelyik hajlítva lenne) előrébb helyezzük, és szépen kecsesen kinyújtjuk!

 

4. póz

Meglepő póz igaz? Nos, amikor mi először kipróbáltuk, eléggé érdekesen néztünk egymásra. Nem tűnt egy jó ötletnek, mégis! Nagyszerű póz! Látszik az arcod, előnyös a karod (ha vékony azért, ha vastagabb, megnyúlik), a csípődnek és a derekadnak nagyon jó íve lesz (főleg ha eléggé kitolod), a jobb lábad hajlítsd be! Nem túl kényelmes, de gyönyörű póz!

 

5. póz

Mellbedobással győz a póz. Túl sok mindent nem kell hozzáfűzni, talán csak annyit, hogy a hátsó kezed takard el, ne lógjanak ki darabok. A pózolásnál fontos szabály, vagy látszik valami, vagy nem! Nem vagyunk darabolós gyilkosok, szóval figyelj erre oda! Ha fotóznak, nyugodtan kérdezd meg, kérj segítséget a fotóstól!

 

6. póz

Ultra-mega-giga alap-álló póz! Talán emlékszel, hogy már az általánosba is hasonlóképpen állítottak be! Nincs benne semmi veszélyes, itt látszódhat a másik kezed, ahogy a képen, vagy nem… ezt te döntöd el! Kicsit döntsd meg a fejed! A póz kíván egy laza kis mosolyt is!

 

Jó gyakorlást kívánok!

 

Szólj hozzá!

Címkék: pózok

A bejegyzés trackback címe:

https://modellkarrier.blog.hu/api/trackback/id/tr741865400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása