Első fotózás

2009.10.28. 15:18 Giana

Visszatekintés az első fotózásra

 

Október 4. Vasárnap

Ez volt az a nap, amikor az első, általunk portfólió fotózásnak nevezett esemény megtörtént.

Saját magunk készítettük el a sminket, hajat valamint választottuk ki saját ruháinkból a megfelelő ruhákat. Helyszínként Ginánál jártunk és szerencsések voltunk. Szépen sütött a nap. Mindenki vidám és segítőkész volt. Sziszi unokatestvére, a jövő nagyszerű színésznője segített nekünk a beállításokban és sok másban. Ez utón is köszönjük neki, hogy kritikával és ötletekkel támogatott minket.

Íme, némi ízelítő az elkészült fotókból, illetve a napi eseményekből:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sajnos, mint később kiderült a képek semmilyen körülmények között nem felelnek meg az ügynökségeknek. Kivétel azok, akik mást nem tesznek, mint felrakják a képeid a honlapjukra. Ez is valami.

Ezért azt tanácsoljuk, hogy ha komolyan foglalkozol a gondolattal, akkor mindenképpen szánj pénzt rá, hogy profi portfóliód legyen. Ez ma már olyan, mint a személyi igazolvány. Nélküle semmi vagy!

 

Szólj hozzá!

Címkék: fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://modellkarrier.blog.hu/api/trackback/id/tr461481638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása