Napló 2010 03

2010.03.02. 12:48 Giana

Giana

Üdvözletem!

Nos, volt két munka kilátásban (még februárban)! Egyikből sem lett semmi. Ezen látszik, hogy mennyire kiszámíthatatlan ez a pálya, főleg, ha valaki csak félig meddig veti bele magát, ahogy én is! Még mind

ig hiszem, hogyha összeszedném magam, akkor egy-két héten belül azért repülőrajtot lehetne venni, ha más nem, azzal, hogy eljussak egy ígéretes ügynökséghez. De hát lusta dög vagyok, ami modellpályát illeti. Szeretném, szeretném, de nem akarom. Őszintén, azt gondolom néha talán késő, de ott ég belül a vágy, hogy megmutassam sosem késő és bizony a SIKER bekopogtathat mindenkihez! Meglátjuk. Most tavasszal ezer féle dologgal foglalkozom és oly sok minden alakul, kavarog az életemben, hogy erre a 200%-omból csak 10 jut, ez pedig kevesebb, mint a semmi. Ez az igazság! Szóval, minden kedves leendő tervező modellnek ajánlom, hogy jól gondolja meg a sorrendet az életében. Nálam eme vágyam, az 5. helyen áll. Ez nem túl komoly igaz! 1. vagy 2. hely, azt hiszem a valódi előrehaladáshoz, minimum itt kell állnia! És nem egy pillanatban, hanem minimum fél éven keresztül minden kifogást félretéve és minden buktatót átugorva! Ha akarod, menni kell! Tenni kell!

 

Szólj hozzá!

Címkék: napló

A bejegyzés trackback címe:

https://modellkarrier.blog.hu/api/trackback/id/tr181802559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása